Μέσα από τα δόντια

Αναρτήθηκε από globaldental 24/01/2023 0 Σχόλιο(α)

 

Ανοίγοντας τον κατάλογο της Global Dental σού έρχονται μνήμες από τις περασμένες επισκέψεις σου στην καρέκλα του οδοντιάτρου, όταν μπροστά σου παρελαύαναν οι σύριγγες με την στραβή βελόνα, οι σιλικόνες, τα μασελάκια και εκείνα τα φουτουριστικά γυαλιά που προστατεύουν τον οδοντίατρο όταν σου κάνει φωτοπολυμερισμό.

 

Η Global Dental είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία με πολυετή πείρα στην εμπορεία αναλώσιμων υλικών, μηχανημάτων και την τεχνική υποστήριξή τους. Εμείς μιλήσαμε με τον Θάνο Προφαντόπουλο, οδοντοτεχνίτη που μαζί με τον Χάρη Κουτράκο, ίδρυσαν την Global Dental, με σκοπό να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζοντας περισσότερα χαμόγελα.

 

Τι σπούδασες Θάνο;
Σπούδασα οδοντοτεχνίτης και ταυτόχρονα έπιασα δουλειά σε εργαστηριο. Στην αρχή, το έβλεπα καθαρά βιοποριστικά, σαν μια ενδιάμεση περίοδο, μέχρι να ανοίξω δικό μου εργαστήριο.

 

Και τι έγινε τελικά;

Αυτό που συνέβη είναι ότι, στην πορεία, και μέσα από την εμπειρία που αποκτούσα μέρα με την μέρα, αντιλήφθηκα το πόσο σημαντικό ήταν για τους οδοντιάτρους και για τους οδοντοτεχνίτες το να μπορεί κάποιος να τους υποδείξει το σωστό εργαλείο, το σωστό υλικό, το σωστό αναλώσιμο. Με το να έχω δε σπουδάσει το αντικείμενο, μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, μπορούσα να αναγνωρίσω προτερήματα και ελαττώματα στα προϊόντα, ήξερα να προτείνω το κατάλληλο προϊόν για την κατάλληλη δουλειά. Με λίγα λόγια έγινα ειδικός και το χαιρόμουν και πολύ μάλιστα!

 

Και πώς προέκυψε η Global Dental;
Κοίταξε, όταν συναντάς κάποιον που έχει το ίδιο μεράκι με εσένα, το ίδιο πάθος για το συγκεκριμένο αντικείμενο και την ίδια διάθεση να ρισκάρει, ε, ο συνεταιρισμός είναι θέμα χρόνου. Με το Χρήστο γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, είναι από τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου στην ελληνική αγορά και η Global Dental είναι το αποτέλεσμα αυτής της πολύ δυνατής συνεργασίας μας.

 

Τι υπηρεσίες προσφέρει η Global Dental;
Η Global Dental δραστηριοποιείται στην αγορά οδοντιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών, πάντα με γνώμονα τη συνέπεια προς το σύγχρονο οδοντίατρο. Αυτό που θέλουμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά για να το πετύχουμε είναι το εξής: η Global Dental όχι απλά να εμπορεύεται προϊόντα για τον οδοντίατρο, αλλά να τον στηρίζει, να του διευκολύνει την επαγγελματική ζωή, να τον βοηθά να γίνεται ακόμη καλύτερος στη δουλειά.

 

Τι προϊόντα εμπορεύεστε; Από πού τα φέρνετε;
Ο,τι χρειάζεται ο οδοντίατρος. Από ρητίνες και αποτυπωτικά, μέχρι οδοντιατρικές έδρες και laser, και από γάντια και πετσέτες μέχρι λευκαντικά και συστήματα ενδοδοντίας Η εισαγωγές γίνονται από όλον τον κόσμο, αλλά η διαδικασία είναι μία και μοναδική. ‘Ελεγχος, έλεγχος, έλεγχος. Για να συνεργαστούμε και να αντιπροσωπεύσουμε έναν οίκο έχει προηγηθεί διεξοδική έρευνα για να είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουμε το απολύτως σωστό προϊόν και από άποψη ποιότητας και από άποψη τιμής.

 

Ποιο προϊόν είναι το αγαπημένο σου;
Δεν θα σου πω για να μην κρατήσουν μούτρα τα υπόλοιπα! Σοβαρά τώρα, μπορώ να σου πω ότι επιτυχημένο θεωρώ ένα προϊόν, όταν μετά τη χρήση του, μου τηλεφωνεί ο οδοντίατρος να μου πει ότι τον βοηθήσαμε και έκανε σούπερ δουλειά.

 

Έχετε προϊόντα sold out;
Οι ρητίνες Olident της VOCO και τα αποτυπωτικά DETAX «σκίζουν» και με το δίκιο τους! Εξαιρετική αποτελεσματικότητα και απίστευτο value for money.

 

Yπάρχουν trendy μασελάκια; Θα μπορούσαν να γίνουν μόδα;
Νομίζω ότι για αυτό το θέμα πρέπει να ρωτήσουμε τους fashion editors του περιοδικού! Πάντως, αν ξεφυλλίσεις τον κατάλογο της Global Dental, που αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, τυπώνεται η νέα έκδοσή του, θα ξαφνιαστείς από το πόσο έχει εξελιχθεί η αισθητική στα προϊόντα του χώρου μας και αυτό, σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές δεξιότητες που έχουν αναπτύξει οι οδοντίατροι για να αποκαθιστούν και να ομορφαίνουν χαμόγελα.

 

Φοβάσαι τον οδοντίατρο;
Φυσικά! Αλλά, τι να κάνω που μου αρέσουν τα γλυκά;