Η Εταιρεία

Η Global Dental αντιπροσωπεύει επώνυμους οίκους όπως οι Detax, Kohler, Smile Line, Olident ,Global Surgical Microscopes, Wam, Roder, Hahnenkratt, Stoddard, Boutique, Voco,Bioloren , Heydent, Mercator, TOR VM, DiaDent, Euronda, Polodent, και πολλές άλλες, που ταυτίζονται με την ποιότητα, με όλα τους τα προϊόντα να περνούν από αυστηρούς ελέγχους πριν διατεθούν στην αγορά. Ταυτόχρονα, μετά από συνεχή και επίμονη έρευνα αγοράς, προσθέτει νέα brands, διευρύνοντας την παλέτα των προϊόντων της και αντίστοιχα, τις δυνατότητες του οδοντίατρου για ευελιξία και παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών.

 

Η εταιρεία: H Global Dental ιδρύεται το 2004 από τον Χρήστο Κουτράκο και τον Θάνο Προφαντόπουλο στην Αθήνα και αποτελεί σήμερα αναγνωρισμένη εταιρεία στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας οδοντιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών.

 

Τα προϊόντα: Η εταιρία προσφέρει στην αγορά όλα τα προϊόντα που απαιτούνται για να λειτουργήσει ένα οδοντιατρίο, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα όπως: - υλικά συγκόλλησης - υλικά ανασύστασης - υλικά αναγόμωσης - αναισθητικά - απολυμαντικά - πλήρεις σειρές για την ενδοδοντία – μικροσκόπια - εργαλεία - συσκευές - αναλώσιμα - βοηθητικά υλικά.

 

Ανθρώπινο δυναμικό: Ο Χρήστος Κουτράκος και ο Θάνος Προφαντόπουλος ηγούνται μια ομάδας επαγγελματιών που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενό τους, ερευνούν αδιάκοπα την αγορά και στοχεύουν στον να προσφέρουν το σωστό προϊόν και από άποψη ποιότητας και από άποψη τιμής. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το νέο site και eshop της εταιρίας μας το οποίο ανανεώνεται συστηματικά.

 

Η υποστήριξή μας: Mε έδρα την Αθήνα, το κεντρικό κατάστημα και οι αποθήκες της Global Dental λειτουργούν στην περιοχή της Οδοντιατρικής Σχολής. Οι συνεργάτες της εταιρείας σαρώνουν το λεκανοπέδιο της Αττικής καθημερινά, ενώ με συχνά ταξίδια και συστηματική παρουσία στις κλαδικές εκθέσεις η Global Dental εξυπηρετεί ένα ευρύτατο πελατολόγιο σε όλην την ελληνική επικράτεια. Με συγκριτικό πλεονέκτημα, το πάντα ενημερωμένο στοκ προσφέρει στους πελάτες τους τη δυνατότητα απρόσκοπτης προμήθειας υλικών και λειτουργίας.

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας: Η Global Dental όχι απλά εμπορεύεται προϊόντα για τον οδοντίατρο, αλλά τον στηρίζει, του διευκολύνει την επαγγελματική ζωή, τον βοηθά να γίνεται ακόμη καλύτερος στη δουλειά του.